Een heldere boodschap

Al ruim twintig jaar is schrijven mijn passie. De kunst om uw verhaal op een heldere manier te vertellen en de gewenste boodschap op een aansprekende manier over te brengen.

Ik ben geïnteresseerd in mensen, heb een grote ervaring als interviewer, en vind het iedere keer weer een uitdaging een passende, aantrekkelijke tekst te schrijven, ook als het om nieuwe onderwerpen gaat.

Tekst en beeld

U kunt bij mij terecht voor journalistieke producties, bedrijfsreportages, webteksten, jubileumboeken, levensverhalen, biografieën, fictie en non-fictie voor kinderen.
Ik heb zo’n 15 kinderboeken geschreven die verschenen zijn bij verschillende uitgeverijen, en twintig informatieboekjes voor het De Ruiters Informatiecentrum van Noordhoff, tegenwoordig Ars Scribendi. Iedere keer een nieuw onderwerp en dus een nieuwe uitdaging, ook omdat het verhaal met tekst en beeld moest worden verteld.

Redactie

Daarnaast ben ik ook beschikbaar als redacteur of eindredacteur. Ik kan uw teksten controleren op spelling en grammatica en indien gewenst grondig herschrijven. Het kan zeer nuttig zijn om iemand met een frisse blik te laten kijken of uw bedoeling overkomt en uw verhaal logisch is opgebouwd.

Tekstbureau van Petra Cremers